DiakVipuvoimaa EU:ltaEuroopan unioni

Yksilöllinen ohjaus

Yksilöohjauksessa saat apua ja ohjausta kokonaisvaltaiseen elämäntilanteeseesi tukea antavien keskustelujen avulla. Pyrimme tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, arjenhallintaasi sekä itsetuntemuksesi vahvistumista. Yksilöohjauksessa saat tukea tulevaisuuden suunnitelmiisi sekä työ- ja opiskeluvalmiuksiesi vahvistamiseen. Korostamme työskentelyssämme voimavara- ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa.

Yksilöohjaus antaa paljon

Yksilöohjauksessa saat omatyöntekijän ja tapaamiset voivat toteutua niin kasvotusten, kuin etänäkin. Teemme mielellämme toiveidesi mukaan verkostoyhteistyötä olemassa olevan tukiverkostosi kanssa. Toiminnassamme sinun on myös mahdollista saada yksilöllistä elintapaohjausta, jossa voit pohtia liikuntaan, ravitsemukseen ja uneen liittyviä teemoja.

Moniulotteinen keskustelutuki yksilöohjauksessa

Hankkeemme yksilöohjaukseen osallistuminen on vapaaehtoista, perustuu luottamukseen sekä valmiuteen ja motivaatioon tarkastella omaa elämäntilannetta ja tulevaisuutta. Tapaamisten sisältö ja niiden tiheys vaihtelee omien tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaisesti.

Yksilöohjauksessa voimme pohtia myös mistä muista toiminnoista voisit hyötyä hankkeeseen osallistumisen ajan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan.

Lotta Pöytäkangas-Koskelaprojektikoordinaattori
ODL
050 3125 730
lotta.poytakangas-koskela@odl.fi