DiakVipuvoimaa EU:ltaEuroopan unioni

Arjen apu

Tarjoamme vapaaehtoisten voimin asiointi- ja saattoapua arjen eri tilanteissa sekä tukea digitaalisten laitteiden käyttöönottoon ja käyttöön.

Voimme käydä kanssasi kaupassa tai terveyskeskuksessa sekä tuoda iloa arkeesi, jos kaipaat vaikka keskusteluseuraa kahvikupin äärellä. Voimme auttaa myös tietokoneen hankinnassa tai opastaa käyttämään erilaisia sähköisiä palveluita.

Merkityksellistä vapaaehtoistyötä

Arjen apu vapaaehtoisena pääset tekemään merkityksellistä vapaaehtoistyötä aikuisten 18-64 – vuotiaiden kanssa ammattilaisen opastuksella. Tarjoamme vapaaehtoisten voimin asiointi- ja saattoapua arjen eri tilanteissa sekä tukea digitaalisten laitteiden käyttöönottoon ja käyttöön. Käymme tarpeen mukaan asiakkaiden kanssa kaupassa, terveyskeskuksessa tai juttelemme vaikkapa kahvikupin äärellä. Voimme myös auttaa arjen avun tarvitsijaa tietokoneen hankinnassa tai ohjata käyttämään erilaisia sähköisiä palveluita.

Vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoisena sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vapaaehtoistyöstä, sillä me opastamme ja koulutamme tehtävään. Voit tehdä vapaaehtoistyötä kertaluontoisesti tai useammin, sen verran, kun itsellesi sopii. Vapaaehtoistyö on myös tuettua vapaaehtoistyötä ja voit lähteä asiakkaan luokse yhdessä vapaaehtoistyön koordinaattorin kanssa.

Ina HeikkaVapaaehtoistyön koordinaattori
ODL
0503125813
ina.heikka@odl.fi